Кафе машини Buondi: Faema Due 2

Faema Due 2

Професионална Еспресо машина с две групи, произведена от Faema S.p.A.

Подходяща за обекти с високи продажби на еспресо.

Buondi caffe

  • Buondi Perfetto
  • Buondi Premium
  • Buondi Decaffe
  • BUONDI® Chocolate